Erdoğan: Bu benim belki de bu kürsüden son konuşmam olabilir

Başbakan Erdoğan, grup toplantısında yaptığı konuşmasında, "Bu benim belki de bu kürsüden son konuşmam" diyerek partililerle vedalaştı.

Erdoğan: Bu benim belki de bu kürsüden son konuşmam olabilir
Erdoğan: Bu benim belki de bu kürsüden son konuşmam olabilir Mehmet_Guney
Bu içerik 3734 kez okundu.
Advert

Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanan Başbakan Erdoğan, grup konuşmasında son kez kürsüye çıktığını açıkladı. Erdoğan, adeta partililerle bir veda konuşması gerçekleştirdi. 

"BELKİ DE BU KÜRSÜDEN SON KONUŞMAM "

Erdoğan, "Bugünün bende özel bir anlamı var. Hem partimizin kuruluşunun yıl dönümü hem de  bu benim belki de bu kürsüden son konuşmam olabilir." dedi. 

Erdoğan'ın konuşmalarının satır başları; 

"BU KÜRSÜ SADECE TARİH YAZMADI"

"Bize Cumhurbaşkanı seçemezsiniz demişlerdi. Biz de halkımıza gitmiş ve yüzde 47 destek görmüştük. Milletim bana yetki verirse escort kayseri bu yaptığım son konuşma olacak. 12 yıl boyunca sizlere burdan seslendim. Bu kürsü her zaman milletin kürsüsü oldu. Bu kürsü sadece tarih yazmadı. Tarihe tanıklık etti.

"İNANIYORUM Kİ BU HUTBEDE HOŞ BİR SADA BIRAKTIK"

13 yıldan geriye doğru baktığımızda geçmişte bu salonda oturanların çoğu şimdi yok. Yarın da bu kürsüyü biz de birilerine bırakacağız. Aslolan hutbede hoş bir sada imiş. İnanıyorum ki biz bu hutbede hoş bir sada bıraktık. Canımız, kanımız, şerefimiz olan bu kürsüye veda ederken gözümün arkada kalmadığını söylemeliyim."

Başbakan Erdoğan grup toplantısında yaptığı konuşmasında
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
Hüseyin Güney ile Söyleşi ...
Hüseyin Güney ile Söyleşi ...