Advert

Her Yönüyle Çalışkan Bir İşadamı Hacı Soylu

Merzifon Amasya Yolu Üzerinde Restaurant ve Yemek Üretim Tesisi adına işletmeleri bulunan Sayın Hacı SOYLU, Kuzey Yaşam Dergisine Haber Oldu..

Her Yönüyle Çalışkan Bir İşadamı Hacı Soylu
Her Yönüyle Çalışkan Bir İşadamı Hacı Soylu Mehmet_Guney
Bu içerik 4738 kez okundu.
Advert

Aslen Trabzon Sürmene İlçesi Yokuşbaşı (köyü) Mahallesinden Olan  iş ve Sivil Toplum adamı Hacı Soylu ticari ve toplumsal alanda yaptıklarının yanı sıra tarihi bakış açısı ile de adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor.

Bir çok alanda duyarlılığını yaptığı hizmetleri ile sonuca bağlayan Soylu, Amasya maşta olmak üzere Anadolunun Birçok önemli şehrinde ticari faaliyetlerinde de bu amaca hizmet etmeyi kendine gaye edinmiş bir işadamı.

O sadece memleketi Trabzon Sürmene ve doğduğu yer olan Yokuşbaşı (Köyü) Mahalle'sinde  tarihe ışık tutan hizmetleriyle İhtiyaç sahiplerine yardım etmeye gayret göstermekle kalmıyor.

Doğu Karadenizliler dernek başkanlığının yanısıra Araklı Denizüstü Bayan Futbol Takımınında As başkanlığı Görevinide laikiyle yerine getirmeye gayret gösteriyor.

Azimli ve Özverili çalışmalarından dolayı adından sıkca söz ettiren Ünlü İş adamı Hacı Soylu  ünlü Kuzey Yaşam  dergisine haber oldu.

 

İşte Derginin Haberi : 

Hacı Soylu

Hacı soylu kuzey yaşam hacının yeri amasya merzifon iş adamı girişimci sürmene trabzon yokusbasi.com
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
Hüseyin Güney ile Söyleşi ...
Hüseyin Güney ile Söyleşi ...