Advert

Trabzonspor'lu Serdar Sancak isyanda.

Trabzon meydanda bulunan Trabzonspor logosunu yenilemek isteyen taraftarlara zabıta engeli.

Trabzonspor'lu Serdar Sancak isyanda.
Trabzonspor'lu Serdar Sancak isyanda. Mehmet_Guney
Bu içerik 7644 kez okundu.
Advert

Trabzon Meydan Parkında bulunan ve binlerce insanın önünde, yanında fotoğraf çektirdiği Trabzonspor logosu oldukça eskiydi.Tabelayı taraftarlar yenilemek istedi.

Yenileme çalışması öncesinde duyarlı Bordo-Mavi severler kendi imkanlarını kullanarak logonun siparişini verdiler ve eskisinden daha iyi bir logoyu yine Trabzon'un meydan parkına takmak istediler.

Bu düşünceye faaliyete geçiren ve tabelayı hazırlayan bugün(Cuma) günü söz konusu tabelanın momtajını yaptıracak taraftar Serdar Sancak, adeta gün sayıyordu. Sosyal medya üzerinden Trabzonspor severleri alana davet eden Sancak, zabıta engeline takıldı.

Yaklaşık 7 bin liraya mal olan Trabzonspor Logosu yerine kavuşamazken şimdilik emeklerin boşa gittiği bildirildi.


İŞİNİ BİLE KAYBETTİ

Sancak Konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Mavi kısımlarının ölçülerine ulaşan ve kestiren ardından Trabzon'a getirmek için uğraş veren ve mavi kısımları takmak için meydana geldiğimizde, mavi kısımların ambeleme uymadığını görünce önce 2 milyar değerindeki telefonumu ardından kıyamadığım mavi tabelayı meydan ortasında kırdım.

Ardından sinir krizine girerek hastaneye kaldırıldım.

Olayların bu kadar zorlaşması nedeniyle Trabzon'u terketmeyi düşündüm. Sonra İstanbul'da Bordo-Mavi adamlar bana 'senin çektiğin uğraşları gördük ve tabelanın yenisini size göndermeye karar verdik' dediler.

Yeniden umutlandım Trabzon'a sahip çıkan birilerini gördüğüm için şehri terketmekten vazgeçtim. 20 günlük süre zarfı içinde işimi bile kaybettim.

Tüm uğruşların ardından tabela Trabzon'a geldiğinde mahallede oturan kardeşlerimle beraber tabelayı Ganita sahilden alıp meydana kadar sırtımızda taşıyıp getirdik.

Sonra zabıtalar gelip takılmaması için müdahale ettiler. Kendilerine ne kadar çaba sarfettiğini anlatsamda sonuç alamadım.

Hamamizade Kültür Merkezine gidin izin alın dediler. Söylenen yere gittik, o şahsın ismini verip görüşme talep ettik. Ancak kişinin orada olmadığını dile getiren başka bir yetkili telefonla birilerini arayıp bize takabilirsiniz iznini verdi.

Aldığımız bu haberden sonra eskisi söküp yenisini takmaya başladığım sırada zabıtalar 'yukarıdan emir geldi, takamazsınız dedi" engellediler bizi. Bende bunun üzerine 'Haşa Allah'tan mı emir geldi, yukarısı neresi?' diyerek yanlış yaptıklarını dile getirmeye çalıştım" ifadelerini kullandı.

 

SON SÖZ!

"Trabzon hepimiz" sözleriyle konuşmasını sonlandıran Sancak, "Ben burada reklam yapmıyorum. Tek isteğim karanlıklar içinde kalan kırık tabelayı yenilemek ama bunu takmama müsade edilmezse o tabelayı oraya taktırana kadar mücadale edeceğim.

 

Benim yükseklik korkum yok, tüm Trabzon'a onları rezil ederim. Ben kimsenin yalakalığını yapmadığım için her yerde önümü kesiyorlar.

Tek derdim Trabzon ve bayrak." dedi.

Konuya ilişkin Sancak şu paylaşımı yaptı;

serdar sancak trabzonspor ts amblem meydan parkı fanatik bordo mavi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
Hüseyin Güney ile Söyleşi ...
Hüseyin Güney ile Söyleşi ...