Advert

Uzmanı önerdi: Koronavirüsten korunmak için limon kolonyası kullanın.

Türkiye’de bir vaka olduğunun açıklanmasından bu yana vatandaşlar virüsten korunmanın yollarını arıyor.

Uzmanı önerdi: Koronavirüsten korunmak için limon kolonyası kullanın.
Uzmanı önerdi: Koronavirüsten korunmak için limon kolonyası kullanın. Mehmet_Guney
Bu içerik 3007 kez okundu.
Advert

Koronavirüsten korumak isteyenler kolonya ve el dezenfektanı ürünleri gibi depolamaya başladı. Marketlerde kolonya, ıslak mendil ve el dezenfektan ürünlerinin raflarda azaldığı görüldü. Özellikle alkol oranı yüzde 80'leri bulan kolonyaya ilgi artıyor. Peki kolonya virüslere karşı etkili olur mu? Kolonya koronavirüsten korur mu? İşte cevabı...

İstanbul'da kolonya üretimi yapan "Göksel Kolonyaları" Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet GÜNEY, satışlarla ilgili olarak şunları söyledi: "Ülke genelinde Satışlar yüzde yüz arttı. Virüse 80 derece alkolün hijyen sağladığını çoğu kişi bilmiyordu. Bu ortaya çıktıktan sonra satışlar ciddi anlamda hız kazandı. Talebe yetişemiyoruz. Özellikle cep kolonyaları, insanların yanında taşıyacağı tipte ufak kolonyalardan şu anda yok. İnsanlar aralarında 'bunun derecesi ne' diye konuşuyorlar, biz de hemen '80 derece' diye gösteriyoruz.

Daha çok limon kolonyası tercih ediliyor, o da yanlış bir inanış. Bunun önemli olan derecesi. 80 derece olması önemli. İnsanlar sadece limon 80 derece zannediyor. Aslında öyle değil, 80 derece tüm serilerdir. Doktorlar virüse karşı etkili olduğunu söylüyor, bence de etkili. İnsanlar kullansınlar. Virüs için, temizlik için, hijyen için ve temiz koku için zaten bence kolonya kullanılmalı" dedi.
 

kolonya korona virüsü 80 derece limon kolonyası göksel kolonya cevher temizlik sağlık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
Hüseyin Güney ile Söyleşi ...
Hüseyin Güney ile Söyleşi ...