Sürmene Kaymakamımız Mehmet Alper ÇIĞ'ın veda mesajı.

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanan Sürmene Kaymakamı Mehmet Alper ÇIĞ, veda mesajı yayımladı.

Sürmene Kaymakamımız Mehmet Alper ÇIĞ'ın veda mesajı.
Sürmene Kaymakamımız Mehmet Alper ÇIĞ'ın veda mesajı. Mehmet_Guney
Bu içerik 4685 kez okundu.
Advert

 

Trabzon’un Sürmene ilçesinde iki yıl görev yapan kaymakam Mehmet Alper Çığ Mülkiye teftiş kurulu üyeliğine atandı.

Sürmene Hancioğlu Tesislerinde onuruna verilen veda yemeğinde iş siyaset ve bürokrasi bir araya geldi

              Sürmene ilçesi Hancioğlu tesislerin verilen veda yemeğine Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Revi, Sürmene ÇAYKUR müdürü Yaşar Kalyoncu, Ak Parti ilçe başkanı Hüseyin Azizoğlu, İlçe Nüfus müdürü Hasan Türkgenç, Sürmene Orman İşletme Müdürü Sultan Demir, Sürmene liman başkanı Hakan Seymen , Sürmene esnaf odası başkanı Selahattin İsmailoğlu, Ziraat Odası başkanı Recep Özkan, Türk hava yolları teknik genel müdürü Ahmet Karaman, İş kur Sürmene şube müdürü Zeynep Özkan Katıldı. Kaymakam Mehmet Alper ÇIĞ'a ’a hediyeler takdim edildi.

Sürmene belediye başkanı Rahmi Üstün konuşmasında, “Kaymakamımız Sayın Alper Çığ bizde iz bırakmıştır yeni görevinde başarılar dilerim’ dedi.

Sürmene kaymakamlığında teftiş kurulu başkanlığına atanan Mehmet Alper Çığ konuşmasında ‘Sürmene ilçesinde görev yapmaktan gurur duydum ilçeden memnunum” dedi.

 

Ayrıca İki yıl boyunca Sürmene Kaymakamlığı görevini yürüten ve bu süre zarfında ilçe merkezi ve Merkeze bağlı mahalleli vatandaşların sevgisini kazanan Mehmet Alper ÇIĞ, sosyal medya hesabından Sürmene'lilere veda mesajı yayımladı.

 

Kaymakam Mehmet Alper ÇIĞ’ın mesajı şöyle:

          "Zengin geçmişe ve köklü tarihe sahip Sürmene ilçemizde büyük bir onurla sürdürdüğüm Kaymakamlık görevim, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanmam nedeniyle sona ermiştir.

          Sürmene'de görev yaptığım süre boyunca başta yakın olarak çalıştığım Kaymakamlık Daire Amirlerimize ve personellerimize, birlikte çeşitli projeler yürüttüğümüz Kamu Kurumlarımıza, Belediye Başkanlığımıza ve Gönül Elçilerimize, Siyasi parti Başkanlıklarımız ile Meslek Odaları Başkanlıklarımıza, Muhtarlarımıza ve ilçemizde bulunduğum süre içerisinde beni evimde hissettiren tüm Sürmeneli Hemşerilerime en içten dileklerimle teşekkür eder, sağlık ve mutluluklar dilerim."

 

Hoşça kalın...

Mehmet Alper ÇIĞ
 

 


Rahmi Üstün Halil İbrahim Revi Yaşar Kalyoncu Hüseyin Azizoğlu Sultan Demir Mehmet Alper Çığ sürmene kaymakamlığı veda
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
Özdemir Bayraktar hayatını kaybetti.
Hüseyin Güney ile Söyleşi ...
Hüseyin Güney ile Söyleşi ...