Mahallemizde Renkli Kişiliğiyle Tanınan Adem Çebi , KTÜ FarabiHastanesi’nde migren ameliyatı oldu.
Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Anabilimdalı, öğretim üyelerinden Doç.Dr.Muhammet Uraloğlu başarılı migren ameliyatları ile yıllardır migren ağrısı çeken bir çok hasta şikayetlerinden kurtulmuş.
Plastik, Estetik ve Rekonstrüktif Cerrahi Doç.Dr.Muhammet Uraloğlu’nun hastaları, aylar sonrasına randevu alarak şiddetli baş ağrısından kurtulmak için gün sayıyor.
Adem Çebi'nin de, uzun yıllardır çektiği migren ağrısına daha fazla dayanamadı ve Farabi Hastanesi’nde migren ameliyatı oldu. Başarılı bir operasyonla sağlığına kavuşan ÇEBi, emeği geçen doktor ve sağlık görevlilerine teşekkür etti.
Bu arada Eş Dost ve Akrabalarının yanlız bırakmadığı Farabi Hastanesi’nde yatan Çebi’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular.
Bizde www.yokusbasi.com Ailesi olarak Adem ÇEBİ'ye Geçmiş olsun dileklerimizi iletir, Allah cc den Acil Şifalar Dileriz.
Mehmet Güney 2018-07-26
Adem Abi kurtardın inşallah. Doktor beye selamımı soyle . Senin iş tamamsa beni sıraya yazsın.
Allah cc acil şifa versin